Μαξιλαρια

Aloe vera pillow

Μαξιλάρι πολύ μαλακό, πλενόμενο και υποαλλεργικό. Αποτελεί ένα καινοτόμο προϊόν που είναι ιδιαίτερα δημοφιλές χάρη σε δύο βασικά χαρακτηριστικά, το συστατικό της αλόης και τις σιλικονούχες μικροΐνες πολυεστέρα. Είναι εύκαμπτο και μαλακό μαξιλάρι, που διατηρεί το σχήμα του διότι επιτρέπει να διαπερνάει ο αέρας το υλικό. Από την άλλη, το εμποτισμένο με αλόη κάλυμμά του δημιουργεί μια φυσική αίσθηση ζεν και χαλάρωσης.

Luxury  special pillow

Για τους λάτρεις της απαλότητας, χάρη στις μεγάλες, ογκώδεις, μαλακές ίνες πολυεστέρα και την εργονομική του κατασκευή, επιτρέπει την πλήρη επαναφορά χωρίς να αναιρεί την σωστή υποστήριξη. Ένα προϊόν που επιτρέπει στο υλικό να αερίζεται εντός του μαξιλαριού για τον λόγο αυτό δεν επιτρέπει την υγρασία, και δημιουργεί εξαιρετική ισορροπία στην θερμοκρασία του σώματος κατά τη διάρκεια του ύπνου. Οι πολυεστερικές ίνες αποστειρώνονται και υποβάλλονται σε αγωγή κατά των ακάρεων προτού χρησιμοποιηθούν, γεγονός που το κάνει υποαλλεργικό και ιδανικό για όσους υποφέρουν από αλλεργίες.

Διαστάσεις μαξιλαριού: 45 Χ 65 ΚΑΙ 50 Χ 70 cm

Orthopedic pillow with ergonomic seam

Μαξιλάρι με εργονομική στήριξη, διαφοροποιημένη ανάλογα με ποια θέση υποστηρίζει. Ο λαιμός υποστηρίζεται σωστά από την πιο άκαμπτη περιοχή, ενώ το πρόσωπο και ο αυχένας στηρίζονται σωστά στις μαλακότερες περιοχές, όπως είναι στη μέση και στα πλάγια του μαξιλαριού. Το κάλυμμα είναι βαμβακερό ειδικό για άτομα με ευαισθησία σε προβλήματα του αυχένα. Η ειδική ραφή στη μέση εξασφαλίζει σωστή θέση κατά τη διάρκεια του ύπνου

Αρχή
Καλάθι Αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Μερικό Σύνολο
0.00
Σύνολο
0.00
Συνέχεια Αγορών
espa ΕΣΠΑ