Πολιτική επιστροφής προιόντων

Σε περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι με το προϊόν ή θέλετε να το αλλάξετε για άλλους λόγους, αυτές είναι οι προϋποθέσεις επιστροφής:
Το https://kouppas.gr/ προσφέρει πολιτική ακύρωσης 14 ημερών. Αυτή η περίοδος ισχύει από την ημέρα παραλαβής των αγαθών που αγοράσατε.

Εάν θέλετε να επιστρέψετε ένα ή περισσότερα προϊόντα που αγοράσατε, ενημερώστε μας μέσω τηλεφώνου στο 2104209456!

Μπορούμε να σας προσφέρουμε αντικαταστάσεις χωρίς επιπλέον κόστος εάν εμπίπτει στα παρακάτω κριτήρια:
Τα αντικείμενα είναι ελαττωματικά – κατεστραμμένα/σπασμένα ή λερωμένα κατά την άφιξη.
Στείλαμε λάθος αντικείμενο – μέγεθος, χρώμα.
Δέμα που χάνεται κατά τη μεταφορά

Σημείωση: Το https://kouppas.gr/ δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν χαμένα ή λανθασμένα δέματα. Βεβαιωθείτε ότι όλες οι πληροφορίες που έχετε παράσχει είναι σωστές πριν από την υποβολή της παραγγελίας σας για να αποτρέψετε την απώλεια δεμάτων ή άλλα ατυχήματα.

Επιστροφές χρημάτων

Ενδέχεται να ζητηθεί επιστροφή χρημάτων για αγορές επικοινωνώντας με την υποστήριξη πελατών. Η απόφαση επιστροφής χρημάτων δεν συνεπάγεται την υποχρέωση έκδοσης πρόσθετων μελλοντικών επιστροφών. Εάν εκδοθεί επιστροφή χρημάτων από τη διεύθυνση https://kouppas.gr/ για οποιονδήποτε λόγο, θα πιστωθεί αποκλειστικά στον τρόπο πληρωμής που χρησιμοποιήθηκε στην αρχική συναλλαγή. Το https://kouppas.gr/ δεν θα εκδώσει επιστροφές χρημάτων με μετρητά, επιταγή, μεταφορά χρημάτων ή άλλα μέσα πληρωμής. Η επιστροφή χρημάτων θα διεκπεραιωθεί αμέσως από τη διεύθυνση https://kouppas.gr/ ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής που χρησιμοποιήθηκε στην αρχική συναλλαγή, η κατάθεση των χρημάτων ενδέχεται να διαρκέσει 3-5 εργάσιμες ημέρες.