Σχετικα με εμας

45 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
abc
Η ιστορια μας

Η ιστορία, το έργο και η προσφορά του εργοστασίου Αφοί Κουππα, χρονολογείται πάνω από έναν αιώνα με ιδρυτή τον παππού μας Βασίλειο Κούππα ο οποίος είχε γεννηθεί στη Κεφαλλονιά και έφερε στενή συγγένεια με τον Αχιλλέα Κούπα.

Ο Βασίλειος Κούππας, υπήρξε πρωτοπόρος στη κατασκευή μεταλλικού κρεβατιού μεταπολεμικά και η περίοδος αυτή τον καθιστά αναπόσπαστο κομμάτι της. Η δραστηριότητά του έλαβε χώρα στη περιοχή των Καμινίων συγκεκριμένα επί σειρά ετών, όμως εξ αιτίας κάποιων προβλημάτων υγείας, αναγκάστηκε να διακόψει την επιχειρηματική του δραστηριότητα. Σε ηλικία 14 ετών τη σκυτάλη αναλαμβάνει ο δεύτερος γιος του Γεώργιος, ο οποίος με σκληρή δουλειά, αφοσίωση, όρεξη για δημιουργία και αγάπη για τη τέχνη που είχε διδαχτεί από το πατέρα του, ξεκινάει να εργάζεται σε βιοτεχνίες ως αρχιμάστορας.

Επρόκειτο για μία επταμελή οικογένεια την οποία κατάφερε να σηκώσει στις πλάτες του και κατά την ενηλικίωση του αποφασίζει να μπαρκάρει στα καράβια ως μηχανικός. Εκεί, κατάφερε να αναβιώσει το όραμα της οικογένειάς του και σύντομα ιδρύει το εργοστάσιο που όλοι γνωρίζουμε σήμερα!

Στην επιτυχία τον ακολουθούν και τα αδέρφια του Σπυρίδων και Ελευθέριος και σύντομα φτάνουν στη κορυφή! Επί σειρά ετών η Αφοί Κούππα ήταν η μεγαλύτερη, τόσο στον ελλαδικό χώρο, όσο και στα Βαλκάνια εταιρεία κατασκευής μεταλλικών επίπλων και συναφών ειδών.

Σημερα

Σήμερα, η εταιρεία ανήκει εκεί από όπου ξεκίνησε, δηλαδή στα παιδιά του Γεωργίου Κούππα. Πρόκειται για ατόφιες, συμπαγείς προσωπικότητες, οι οποίοι στέκονται με ήθος, επαγγελματισμό και σοβαρότητα, πάντα με τη σύμφωνη γνώμη και τη καθοδήγηση του πατέρα τους, σε κάθε είδους πρόκληση, καθιστώντας τα προϊόντα τους ευρέως αναγνωρισμένα και πρώτα στη προτίμηση του κοινού με σταθερά αυξανόμενο πελατολόγιο.

Ο Βασίλης Κούππας σπούδασε μηχανολογία και είναι υπεύθυνος της παραγωγικής μας μονάδας που εδρεύει στον Πειραιά και η Ελένη Κούππα έχει σπουδάσει κοινωνικές επιστήμες και λογιστική, είναι επικεφαλής του οικονομικού τμήματος και ασχολείται με τα social media του ομίλου. Το κοινό τους σημείο είναι η όρεξη για εξέλιξη, η ακατάπαυστη έρευνα και η τελειομανία! Και οι δυο τους έχουν μεγαλώσει μέσα στην εταιρεία και το λογιστήριο της από μικρά παιδιά. Μετά το πέρας των σπουδών τους ξεκίνησαν να εργάζονται ασταμάτητα μέχρι σήμερα, με σεβασμό, ευθύνη και αγάπη για το αντικείμενό της.

Η εταιρεία μας, είναι ανθρωποκεντρική! Την ενδιαφέρει να δημιουργεί ολοκληρωμένα, υψηλών προδιαγραφών συστήματα ύπνου, τα οποία κάνουν τη ζωή του ανθρώπου εύκολη και λειτουργική. Επιπλέον, μας ενδιαφέρει να περνάει ευχάριστα όλο το προσωπικό που στελεχώνει την ομάδα μας από την ώρα που ξεκινάμε εργασία έως την ώρα που πάμε στο σπίτι μας!

Τέλος, η φιλοσοφία μας, πέρα από σεβασμό στον άνθρωπο, επιτάσσει σεβασμό και στο περιβάλλον! Δε νοείται για εμάς καθημερινότητα, τρόπος ζωής και σχεδιασμός προϊόντων που δε συνδυάζει σεβασμό στον άνθρωπο αλλά και το περιβάλλον! Ο πλανήτης είναι στο σπίτι όλων μας άλλωστε και οφείλουμε να το σεβόμαστε και να το φροντίζουμε.

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ
Client-1
Client-2
Client-3
Client-4
Client-5