ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ-ΕΓΓΥΗΣΗΣ

Σωστή φροντίδα στρώματος:

✓ Χρησιμοποιήστε ειδικά καλύμματα στρωμάτων για την προστασία του στρώματος σας. Τα ειδικά καλύμματα προστασίας καλύπτουν το στρώμα σας σωστά, το προστατεύουν από λεκέδες και το διατηρούν σαν καινούριο.

✓ Αλλάζετε πλευρά στρώματος ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να διατηρήσετε το στρώμα σας στην αρχική του κατάσταση. Η περιστροφή του ανά 3 μήνες θα διασφαλίσει την ομαλή λειτουργία των ελατηρίων και την άριστη επαναφορά τους

✓ Αερίζετε συχνά το στρώμα σας. Αφήνοντάς το ακάλυπτο για μερικές ώρες σε δροσερό μέρος επιτυγχάνεται ο αερισμός του και η αποφυγή δυσάρεστων οσμών.

✓ Για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, τα στρώματα μας πρέπει να τοποθετούνται πάνω σε ανατομικά τελάρα κρεβατιών ή ξύλινες τάβλες με απόσταση κενού, μεταξύ των ξύλινων επιφανειών ίσο ή μικρότερο των 6 εκατοστών για τα Ορθοπεδικά Στρώματα και 3 εκατοστών για τα Ανατομικά Στρώματα

*Προτείνεται καθαρισμός με ηλεκτρική σκούπα.

Η εγγύηση μας, καλύπτει αστοχία υλικού σε όλα τα μέρη των στρωμάτων μας, τα ελατήρια, τα αφρώδη υλικά, τη βάτα.

Η εγγύηση ΔΕΝ καλύπτει:

  • Την ανάρμοστη χρήση του προϊόντος, η οποία έρχεται σε αντίθεση µε της οδηγίες σωστής χρήσης.
  • Οποιοδήποτε ελάττωμα του προϊόντος το οποίο έχει προκληθεί από τον πελάτη ή που φέρει ευθύνη ο πελάτης.
  • Την λεκιασμένη ή σχισμένη επιφάνεια του στρώματος.
  • Την παραμόρφωση κατά μήκος ή κατά πλάτος του στρώματος, από ενδεχόμενο δίπλωμα του ή από κακή μεταφορά ή λάθος τοποθέτηση στο κρεβάτι.
  • Την παραμόρφωση του στρώματος που μπορεί να προκληθεί από την τοποθέτηση του πάνω σε ακατάλληλες σανίδες ή τάβλες µε κενά μεταξύ τους μεγαλύτερα από 6cm.
  • Οποιοδήποτε ελάττωμα που προέρχεται από την κακή μεταχείριση του στρώματος (π.χ. σιδέρωµα πάνω στο στρώµα)
  • Την λανθασμένη επιλογή σε θέματα άνεσης ή διαστάσεων.