Πρότυπα Ποιότητας

Το εργοστάσιο μας διαθέτει διενθείς πιστοποιήσεις που αφορούν τόσο την μεθοδολογία κατασκευής των προιόντων μας όσο και των πρώτων υλών που χρησιμοποιούμε.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ISO

ISO 9001: Το πρότυπο ISO 9001 είναι το διεθνές πρότυπο Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας, όπως αυτό έχει δημοσιευτεί και ισχύει από τον Διεθνή Οργανισμό Τυποποίησης (ISO). Παρέχει μια σειρά κατευθυντήριων οδηγιών για να διασφαλιστεί ότι δεν θα παραλειφθεί κανένα σημαντικό στοιχείο που χρειάζεται ένα Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας για να είναι επιτυχές, καθορίζοντας το σύνολο των εσωτερικών κανόνων που διέπουν τον τρόπο με τον οποίο το εργοστάσιό μας δημιουργεί και παραδίδει τα προϊόντα της.

ISO 14001:  Το ISO 14001 είναι ένα διεθνές πρότυπο για την εφαρμογή ενός Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης (ΣΠΔ).  Καθορίζει τις απαιτήσεις ενός ΣΠΔ, έτσι ώστε η κάθε επιχείρηση να καταφέρει να μειώσει την περιβαλλοντική της επίδραση και να βελτιώνει συνεχώς την περιβαλλοντική της απόδοση. Τα συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης βάσει του ISO 14001 παρέχουν τη δυνατότητα διαχείρισης περιβαλλοντικών θεμάτων ενός οργανισμού με σκοπό την προστασία του περιβάλλοντος.

ISO 45001: Το ISO 45001 είναι το πρώτο παγκόσμιο διεθνές πρότυπο για την επαγγελματική υγεία και ασφάλεια. Ένα Σύστημα Διαχείρισης κατά το πρότυπο ISO 45001:2018 διαμορφώνει την πολιτική Υ&Α της επιχείρησης, διευκολύνει τη διαχείριση των κινδύνων που σχετίζονται με την επιχειρηματική της δραστηριότητα και οργανώνει τις δραστηριότητες ,προσφέροντας ασφάλεια και το καλύτερο δυνατό εργασιακό περιβάλλον.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΥΛΙΚΑ

Το βασικό υλικό που χρησιμοποιούμε στα στρώματά μας, αποτελεί παγκόσμια καινοτομία ως ο μοναδικός οικολογικός, πλήρως ανακυκλώσιμος, φιλικός προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο αφρός

Πρόκειται για τον αφρό Orbis™ που είναι ο πρώτος εύκαμπτος αφρός
πολυουρεθάνης (PU) της Ευρώπης που κατασκευάζεται με πρώτες ύλες που προέρχονται από ανακυκλωμένα προϊόντα αφρού μετά την κατανάλωση

Ο κύριος μοχλός πίσω από την ανάπτυξη του Orbis™ είναι η δημιουργία μιας κυκλικής οικονομίας. Για την Orbis, αυτό σημαίνει ότι τα προϊόντα μετά την κατανάλωση δεν καταλήγουν σε χωματερές ή αποτεφρώνονται, δημιουργώντας έτσι ένα πλήρως κυκλικό προϊόν.

Ο νέος αφρός Orbis μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην παραγωγή σε πολλές εφαρμογές, όπως στρώματα, μαξιλάρια, έπιπλα και καθίσματα. Ο αφρός έχει παρόμοιες ιδιότητες με προϊόντα που βασίζονται σε «παρθένες»
πρώτες ύλες.

Ο αφρός Orbis είναι διεθνώς αναγωρισμένος. Ειδικότερα κατέχει την πιστοποίηση OEKO-TEX® Standard 10.

Το OEKO-TEX® Standard 100 είναι ένα διεθνές σύστημα δοκιμών και πιστοποίησης για υφαντικά ακατέργαστα, ενδιάμεσα και τελικά προϊόντα. Όλα τα είδη κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, τα οποία είναι απολύτως αβλαβή για την υγεία, αποδίδονται στην ετικέτα Oeko-Tex® για να παρέχουν στον καταναλωτή την εγγυημένη ασφάλεια ότι το αντίστοιχο κλωστοϋφαντουργικό προϊόν δεν περιέχει χημικές ουσίες και είναι ένα φιλικό προς το δέρμα προϊόν. Όσο πιο έντονο είναι το επίπεδο επαφής του δέρματος με ένα κλωστοϋφαντουργικό προϊόν όπως είναι το στρώμα αφού το χρησιμοποιούν βρέφη και μικρά παιδιά , τόσο υψηλότερες είναι οι ανθρώπινες-οικολογικές απαιτήσεις που πρέπει να πληρούνται.

ΣΩΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ

✓ Χρησιμοποιήστε ειδικά καλύμματα στρωμάτων για την προστασία του στρώματος σας. Τα ειδικά καλύμματα προστασίας καλύπτουν το στρώμα σας σωστά, το προστατεύουν από λεκέδες και το διατηρούν σαν καινούριο.

✓ Αλλάζετε πλευρά στρώματος ανά τακτά  χρονικά διαστήματα για να διατηρήσετε το  στρώμα σας στην αρχική του κατάσταση. Η περιστροφή του ανά 3 μήνες θα διασφαλίσει την ομαλή λειτουργία των ελατηρίων και την άριστη επαναφορά τους

✓ Αερίζετε συχνά το στρώμα σας. Αφήνοντάς το ακάλυπτο                                  για μερικές ώρες σε δροσερό μέρος επιτυγχάνεται ο αερισμός του και η αποφυγή δυσάρεστων οσμών.

✓ Για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, τα στρώματα μας πρέπει να τοποθετούνται πάνω σε ανατομικά τελάρα κρεβατιών ή ξύλινες τάβλες με απόσταση κενού, μεταξύ των ξύλινων επιφανειών ίσο ή μικρότερο των 6 εκατοστών για τα Ορθοπεδικά Στρώματα και 3 εκατοστών για τα Ανατομικά Στρώματα

*Προτείνεται καθαρισμός με ηλεκτρική σκούπα.

Η εγγύηση μας, καλύπτει αστοχία υλικού σε όλα τα μέρη των στρωμάτων μας, τα ελατήρια, τα αφρώδη υλικά, τη βάτα.

Η εγγύηση ΔΕΝ καλύπτει:

  • Την ανάρμοστη χρήση του προϊόντος, η οποία έρχεται σε αντίθεση µε της οδηγίες σωστής χρήσης.
  • Οποιοδήποτε ελάττωμα του προϊόντος το οποίο έχει προκληθεί από τον πελάτη ή που φέρει ευθύνη ο πελάτης.
  • Την λεκιασμένη ή σχισμένη επιφάνεια του στρώματος.
  • Την παραμόρφωση κατά μήκος ή κατά πλάτος του στρώματος, από ενδεχόμενο δίπλωμα του ή από κακή μεταφορά ή λάθος τοποθέτηση στο κρεβάτι.
  • Την παραμόρφωση του στρώματος που μπορεί να προκληθεί από την τοποθέτηση του πάνω σε ακατάλληλες σανίδες ή τάβλες µε κενά μεταξύ τους μεγαλύτερα από 6cm.
  • Οποιοδήποτε ελάττωμα που προέρχεται από την κακή μεταχείριση του στρώματος (π.χ. σιδέρωµα πάνω στο στρώµα)
  • Την λανθασμένη επιλογή σε θέματα άνεσης ή διαστάσεων